Bezoekers informatie

Elke eerste zaterdag van de maand              13.30-16.30 uur
Juli en augustus: elke zaterdag en zondag     13.30-16.30 uur

Gesloten op Goede Vrijdag, Pasen, Pinksteren, beide Kerstdagen,

31 december, 1 januari, en 26 en 27 april.

Bijzondere openstelling museum

Museumweekend, Open Monumentendagen, de Nationale Archeologiedagen en de Romeinenweek (voor uitgebreide informatie kan je kijken bij Activiteiten)

Op de 1e dag van de Nijmeegse Vierdaagse en op koopzondagen zijn museum en kerk open.

Tijdens de Vierdaagse worden er geen rondleidingen gegeven en kunt u niet alle delen bezichtigen.

Een bezoek is altijd mogelijk

Wilt u individueel of met een groep buiten genoemde openingstijden het museum bezoeken dan kunt u een afspraak maken via de koster.

Algemene beperking

De mogelijkheid bestaat dat het museum gesloten is vanwege een huwelijks- of begrafenisdienst in de kerk.

Toegang kerk

De kerk is tijdens openingstijden van het museum vrij toegankelijk.

Toegankelijkheid mindervaliden

De kerk en het museum zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Bezichtiging van de Romeinse en middeleeuwse resten is voor rolstoelgebruikers helaas niet mogelijk.

Honden zijn niet toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden.

Museum zonder café

Het museum beschikt niet over de mogelijkheid u een kopje koffie of thee aan te bieden. Daarvoor verwijzen we u naar de lokale horeca in de directe omgeving.

Tempel | Kerk Museum Elst

Adres: Grote Molenstraat 2, 6661 DJ Elst
Postadres:  St. Maartenstraat 32b, 6661 DA Elst
Email  kerkmuseum@pg-elst.nl

Parkeren

Om de kerk ligt de St. Maartenstraat waar u gratis kunt parkeren. Parkeren is ook toegestaan op het parkeerterrein gelegen aan de St Maartenstraat.

Openbaar vervoer

De Grote Kerk en het Tempel | Kerk Museum bevinden zich op loopafstand (10 minuten) van het NS-station Elst.  Diverse busverbindingen vanuit Arnhem en Nijmegen hebben halteplaatsen dicht bij het museum.