Bezoekers informatie

Reguliere openingstijden museum

Elke eerste zaterdag van de maand (rondleiding om 14.30 uur)          13.30-16.30 uur
Juli en augustus: elke zaterdag en zondag (rondleiding om 14.30 uur) 13.30-16.30 uur

Gesloten op Goede Vrijdag, Pasen, Pinksteren, beide Kerstdagen,

31 december, 1 januari, en 26, 27 april en 25 augustus.

Extra openstelling in 2018

14+15 april     Museumweekend

28+29 april     Romeinenweek

5 + 6 mei        Romeinenweek

8 + 9 sept        Monumentenweekend

Ook op deze dagen is het museum open van 13.30-16.30 uur, met een rondleiding om 14.30 uur.

13 + 14 okt      Archeologiedagen

Meer informatie hierover volgt later.

Op de 1e dag van de Nijmeegse Vierdaagse en op koopzondagen is de kerk open.

Een medewerker van het museum is aanwezig en kan uw vragen beantwoorden.

Er worden geen rondleidingen gegeven en u kunt niet alle delen bezichtigen.

Een bezoek is altijd mogelijk

Wilt u individueel of met een groep buiten genoemde openingstijden het museum bezoeken dan kunt u een afspraak maken via de koster.

Algemene beperking

De mogelijkheid bestaat dat het museum gesloten is vanwege een huwelijks- of begrafenisdienst in de kerk.

Toegang kerk

De kerk is tijdens openingstijden van het museum vrij toegankelijk.

Toegankelijkheid mindervaliden

De kerk en het museum zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de kerk is een invalidentoilet aanwezig.

Bezichtiging van de Romeinse en middeleeuwse resten is voor rolstoelgebruikers helaas niet mogelijk.

Honden zijn niet toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden.

Museum zonder café

Het museum beschikt niet over de mogelijkheid u een kopje koffie of thee aan te bieden. Daarvoor verwijzen we u naar de lokale horeca in de directe omgeving.

Tempel | Kerk Museum Elst

Adres: Grote Molenstraat 2, 6661 DJ Elst
Postadres:  St. Maartenstraat 32b, 6661 DA Elst
Email  kerkmuseum@pg-elst.nl

Parkeren

Om de kerk ligt de St. Maartenstraat waar u gratis kunt parkeren. Parkeren is ook toegestaan op het parkeerterrein gelegen aan de St Maartenstraat.

Openbaar vervoer

De Grote Kerk en het Tempel | Kerk Museum bevinden zich op loopafstand (10 minuten) van het NS-station Elst.  Diverse busverbindingen vanuit Arnhem en Nijmegen hebben halteplaatsen dicht bij het museum.