College van predikanten en ouderlingen

Aandacht voor elkaar en omzien naar iedereen, dat is waar het college van predikanten en ouderlingen (kerkenraadslid die zich in het bijzonder richt op pastorale taken) voor staat. Dit komt onder andere tot uiting in bruisend jeugd- en jongerenwerk, ontmoetingen via het ruime aanbod van activiteiten in en om De Ruimte, een breed en gevarieerd pakket aan vieringen, de maand van de spiritualiteit, musicals en de Elster Passie.

Samen met een groot aantal vrijwilligers geven we op deze manier vorm aan ons "gemeente zijn". We doen dat als bezielde mensen, vanuit het geloof dat ons telkens weer in beweging brengt en met elkaar verbindt. Zoekend, soms met vallen en opstaan, samen leren, vieren, delen en inspireren. Met De Ruimte als centraal ontmoetingspunt, thuishonk en uitvalsbasis.

Wilt u weten welke activiteiten wanneer plaatsvinden? Kijk dan in de agenda. U bent altijd en overal welkom. Kerk-zijn doe je samen, alle dagen van de week en overal waar je bent.

Nieuw in Elst?

Woont u nog maar net hier in Elst en wilt u meer weten over onze kerkelijke gemeente? Stuur ons een bericht. Wij beantwoorden uw vragen en maken graag nader kennis met u.

Belangrijke momenten in het leven

Geboorte, doop, huwelijk en overlijden. In elk mensenleven gebeurt ontzettend veel. Mooie momenten en fantastische ervaringen. Maar soms ook teleurstelling en tegenslag, bijvoorbeeld door ziekte, verlies van je werk, het wegvallen van iemand die je dierbaar is. Juist als het moeilijk is, komt het er op aan dat we er voor elkaar zijn. Iedereen is belangrijk en niemand hoeft tussen wal en schip te vallen. U kunt bij ons terecht voor een goed gesprek of luisterend oor.

Contact, persoonlijk gesprek, bezoek

Neem rechtstreeks contact op met één van onze predikanten om samen een afspraak te maken.

CONTACTPERSONEN
Theo Overduin