De bloemengroep

De bloemengroep verzorgt wekelijks twee soms drie bloemstukjes die na de kerkdienst worden bezorgd bij gemeenteleden als attentie vanuit de kerkgemeenschap. Dit gaat gepaard met een kaart die door de kerkbezoekers in de torenhal kan worden getekend. Ook zorgen we ervoor dat er een wat groter stuk voor in de kerk staat en een bloemetje in de stilteruimte/kapel.

Jetty Gaasbeek, de koster, zorgt voor de namen van de 'ontvangers', dus als u iemand wilt opgeven, dat kan bij Jetty.

In de 40dagentijd en de adventsperiode maken we op de tafel in de torenhal een liturgische schikking, we proberen ons dan zoveel mogelijk te conformeren aan de schriftlezingen. Dat gaat de ene keer eenvoudiger dan de andere keer maar goed overleg doet wonderen! Jetty Gaasbeek, houdt ons scherp met de reacties uit de gemeente.

Onze grootste uitdaging is de kerstperiode, we proberen dan de kerk in 'kerststemming' te brengen. We hebben een prachtige kerk dus de basis is al prima. Met elkaar maken we een kleine twintig stukken die we met behulp van de kosters ophangen.

De bloemengroep bestaat uit acht enthousiaste bloemschiksters.

CONTACTPERSONEN
Femke Smelt