Nieuws

do 08 jun 2017

Manege Zonder Drempels

do 01 jun 2017

Meeting voorzitter gezocht!!!


Voor The Meeting (jongeren van 12+) zijn wij hard op zoek naar een nieuwe Meetingvoorzitter. Als Meetingvoorzitter houd jij je, samen met de jeugd- en jongerenwerkster, bezig met de activiteiten die door de jongeren georganiseerd worden. Je komt regelmatig met een afvaardiging van verschillende jongerencommissies bij elkaar om zo sturing te geven waar nodig. Dit om het motto ‘voor en door jongeren’ vorm te geven. Tevens heb je de mogelijkheid om in de jeugdraad na te denken over het beleid van het jeugdwerk.

Heb je interesse of wil je graag wat meer te weten komen? Of weet jij iemand die dit heel erg leuk zou vinden?! Spreek dan eens onze jeugd- en jongerenwerkster (Gerlinde 06-12672143 of jjw@jeugdwerkpgelst.nl) of een van onze jeugdouderlingen (Bas en Sjors jeugdraad@jeugdwerkpgelst.nl ) aan of stuur ons een mail!

za 01 apr 2017

Filmweekend

Wegens het grote succes van de film avonden is er nu ook een film weekend georganiseerd.

wo 08 mrt 2017

Winnaars van de kleurwedstrijd ‘Buiten Gebaande Paden’

De winnaars van de kleurwedstrijd ‘Buiten gebaande paden’ zijn bekend.


Deze kleurwedstrijd werd gehouden in het kader van de maand van de spiritualiteit. Jong en oud kon een tekening ophalen in de Ruimte en t/m 24 februari weer inleveren.


Er waren 2 type prijzen te winnen:

-Een prijs voor wie het best binnen de lijntjes gekleurd heeft. Dit is gewonnen door Mevrouw van Deelen (86) en Ana de Zwaan (10).


-Een prijs voor wie het best ‘buiten gebaande paden’ is gegaan. Dit is gewonnen door Huib Weernekers (70) en Isaura van der Kaa (9).


Allemaal hartelijk dank voor jullie enthousiaste deelname en van harte gefeliciteerd met jullie prijs! 


De tekeningen zijn te bewonderen in de hal van ‘De Ruimte’. 


wo 22 feb 2017

Gemeenteavond op 21 februari

De gemeenteavond van 21 februari is druk bezocht. Op deze avond werd de toekomstvisie gepresenteerd.