Nieuws

ma 15 jan 2018

Kerkbalans 2018

Hier treft u meer informatie aan omtrent Kerkbalans 2018. 

ma 23 okt 2017

Enquête kerkgebouw

Beste gemeentelid,


Wij zijn Daan Aikema en Romanie van der Kaa. Voor ons profielwerkstuk doen wij onderzoek naar het breder gebruik van het kerkgebouw en dan specifiek het kerkgebouw van PG-Elst. Zelf zijn wij actieve leden van the Meeting. Daarom zijn wij erg geïnteresseerd in de toekomst van de kerk. Wat de mogelijkheden hierin zijn. Wij willen graag weten wat de gemeenteleden hiervan vinden, omdat het een gemeente breed onderwerp is.


Om hier achter te komen hebben wij een enquête opgesteld. Wij willen u vragen om deze enquête in te vullen. Deze enquête is anoniem.

Wij zijn benieuwd, alvast bedankt voor het invullen van de enquête.


https://www.survio.com/survey/d/T9F5X1P2D7H4E8G5D

do 08 jun 2017

Manege Zonder Drempels

do 01 jun 2017

Meeting voorzitter gezocht!!!


Voor The Meeting (jongeren van 12+) zijn wij hard op zoek naar een nieuwe Meetingvoorzitter. Als Meetingvoorzitter houd jij je, samen met de jeugd- en jongerenwerkster, bezig met de activiteiten die door de jongeren georganiseerd worden. Je komt regelmatig met een afvaardiging van verschillende jongerencommissies bij elkaar om zo sturing te geven waar nodig. Dit om het motto ‘voor en door jongeren’ vorm te geven. Tevens heb je de mogelijkheid om in de jeugdraad na te denken over het beleid van het jeugdwerk.

Heb je interesse of wil je graag wat meer te weten komen? Of weet jij iemand die dit heel erg leuk zou vinden?! Spreek dan eens onze jeugd- en jongerenwerkster (Gerlinde 06-12672143 of jjw@jeugdwerkpgelst.nl) of een van onze jeugdouderlingen (Bas en Sjors jeugdraad@jeugdwerkpgelst.nl ) aan of stuur ons een mail!

za 01 apr 2017

Filmweekend

Wegens het grote succes van de film avonden is er nu ook een film weekend georganiseerd.