Crèche

Iedere zondagochtend zijn kinderen van 0-3 jaar van harte welkom in de crèche. Zo kunt u als ouder zonder zorg deelnemen aan de kerkdienst op zondagochtend.

Spelen en zorgen

De crèchevrijwilligers zorgen voor een fijne speelplek voor de kinderen.

We lezen boekjes, luisteren muziek en natuurlijk wordt er ook veel gespeeld met de auto's, poppen, treinen, blokken, het speelgoedkeukentje en de loopauto's. Halverwege drinken we diksap met een klein koekje. Als het nodig is verschonen we een luier of geven we een flesje/fruithapje. Dit geeft u zelf mee.

Aanwezig zijn: box, wipstoel, kinderstoel, speelkleden, diksap, veel speelgoed voor 0-3 jaar.

Brengen en halen

De crèche bevindt zich in De Ruimte, zaal 4. U kunt uw kind voor de kerkdienst, tussen 9.45-10.00 uur, brengen en na de dienst zelf weer ophalen.

Opgave vooraf is niet nodig.

RO overstapzondag 160703 004.jpg
RO overstapzondag 160703 008.jpg