The Meeting

The Meeting  is dé plek voor jongeren vanaf 12-25 jaar, binnen de Protestantse Gemeente te Elst. Het is een plek om elkaar te ontmoeten op een ontspannen manier, maar ook om goede gesprekken te voeren en met zingeving bezig te zijn. In The Meeting is iedereen welkom, het is er altijd gezellig en je mag zijn wie je bent!

Activiteiten

Door het jaar heen wordt er in The Meeting van alles georganiseerd, en ons gouden motto daarbij is:

vóór jongeren en dóór jongeren.

Een greep uit het aanbod:

• Zeilkamp; een kennismakingsweekend voor alle jongeren (t/m 16), een weekend vol feest en ontmoetingen.
  • Meetkring; samen met je leeftijdsgenoten kom je wekelijks bijeen, en er staat een thema centraal. Aan de hand van dit thema worden gesprekken gevoerd, spellen gedaan, vragen gesteld of we geven er een creatieve draai aan.
  • Kerstnacht; Na de dienst, waarin jongeren een sketch verzorgen, is er uitgebreid de mogelijk tot ontmoeting in de bar van The Meeting.
  • Paasnacht; Het Pasen inluiden met eerst een fakkeloptocht en daarna een groot paasvuur en veel gezelligheid.
  • Het goede doel; ieder jaar besteden we aandacht aan een goed doel, en proberen we op een gave manier geld te verdienen om hieraan te doneren.
  • 16- en 16+; een paar keer per jaar een avondje uit in The Meeting.
  • Mannen-/vrouwenavond: Een relax- en ontmoetingsavond voor alleen meiden en alleen jongens!!
  • Verjaardag van The Meeting: Daar maken we natuurlijk een KNALFEEST van!

Voor een nog beter beeld van The Meeting kan je ook even naar het fotoalbum gaan!

Inschrijven

Ben je enthousiast over The Meeting? En wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de tofste activiteiten. Vul het inschrijfformulier in en kom naar The Meeting!!!

Je kunt het inschrijfformulier  inleveren bij de jeugd- en jongerenwerkster.

Adres

De Ruimte is een Kerkelijk Spiritueel Centrum en te vinden vlak naast de Grote Kerk in Elst. Onderdeel hiervan is The Meeting en ook onze Jeugd- en jongerenwerker heeft hier een kantoor.

Sint Maartenstraat 32b

6661 DA Elst

Openingstijden

The Meeting is open tijdens de activiteiten én op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag wanneer de jeugd- en jongerenwerkster aanwezig is.

CONTACTPERSONEN
André Kuenen