10R-uur

Tijdens 10R-uur gaan we op een interactieve manier aan de slag met actuele onderwerpen uit leven van jongeren, de kerk en/of maatschappij. Dat doen we in wisselende werkvormen zoals;

• discussie
  • rollenspellen
  • gebruik van internet en krant
  • kijken van film
  • keukenkunsten

Terugblikkend zien we een gevarieerd programma met

• koekjes bakken voor de gemeente
  • hoe beleef jij de zondag
  • geloof in de middeleeuwen
  • kijken naar beeld en tekst van een popsong
  • een sportief uitje in de bossen
  • en ook zwarte piet ontbrak niet.

De onderwerpen van de komende tijd staan nog niet vast, we laten ons leiden door actuele thema's en ook ideeën van jullie 10R's nemen we daarin mee.

Welkom

Je bent elke 2e zondag van de maand van harte welkom in The Meeting. We starten om 10.00 uur en jezelf opgeven is niet nodig. We hebben ook een groepsapp waarop we bij bijzonderheden jullie benaderen.

Jan en Louis zijn de organisatoren, jullie 10R's zorgen met jullie deelname en gezelligheid tot een stuk zingeving in onze eigen omgeving terwijl volwassenen de kerkdienst bijwonen.

CONTACTPERSONEN
Jan van Rooyen