Lezerspodium

04 jordanië

Direct na Pasen vlogen we naar Jordanië: een lang gekoesterde wens. Deze reiservaring willen we graag met u delen. Om te beginnen: Jordanië is een heel gastvrij land. Voorbeelden hiervan zijn er te over: gastvrijheid zoals deze ook wordt omschreven als Abraham -zittend voor zijn tent- bezoek krijgt. Je voelt je echt welkom.

07 mondzorg

Kenianen helpen met hun mondzorg; een dankbaar avontuur.

Begin mei ben ik, Elianne Colenbrander, samen met 20 andere vrijwilligers afgereisd naar Kenia. Een groep van specialisten uit de tandheelkunde met een duidelijke missie: Keniaanse kinderen helpen met hun mondzorg. We bundelden onze kennis en krachten met behulp van Dutch Dental Care, een stichting die zich inzet voor betere mondzorg in de armere landen van de wereld.

spanje grazalemaennieves

Dit is de hoogste column die ik ooit heb geschreven; hij ziet het levenslicht namelijk op een hoogte van ruim 12 kilometer, ergens tussen Andalusië en Nederland. Mijn gedachten schieten alle kanten op, zoals dat gaat als je bezig bent met het verwerken van de indrukken van een bijzonder reisje en met het nadenken over de dingen die thuis, in werk en kerk weer op je wachten.

Diensten

26 juni 2022 ; 10: 00 uur
Ochtendviering
03 juli 2022 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Viering Heilig Avondmaal
10 juli 2022 ; 10: 00 uur
Ochtendviering

Uitzending

viering beluisteren

kerkdienstgemist

liturgie

blikvanger

Zoeken

Exposities

kunst

Tempel | Kerkmuseum

tempel kerkmuseum

anbi logo
Privacyverklaring                                                          Copyright © 2019 Protestantse Gemeente Elst. Alle rechten voorbehouden