Download als een iCal bestand
Ruimtewandeling

Locatie: De Ruimte
Datum: 02-04-2021
Tijd: 13.00-17.00
Onderwerp: Ruimtewandeling
Info: Jeroen Jeroense
Kerkdiensten

Doe inspiratie op door met anderen te wandelen en nieuwe wegen te gaan. Al wandelend kun je elkaar beter leren kennen en is er ruimte voor gesprek. Feike Vlas zorgt voor een mooie, boeiende wandeling. Na afloop is er koffie of thee in De Ruimte...Het is heerlijk om al wandelend te genieten van een landschap. Je ruikt de bloemen van het veld en je hoort de vogels in de lucht kwetteren. Het is heel ontspannen voor lichaam en ziel om de ruimte buiten te ervaren. Een nieuwe horizon schenkt ook nieuwe verfrissende inzichten. Even de gedachten uit het hoofd laten waaien door een stevige herfststorm of het gezicht laten verwarmen door de zomerzon. De natuur is helend en bemoedigend. Een wandeling is spiritueel en biedt de genieters tot ontspanning.
Het is ook inspirerend om met anderen eens nieuwe wegen te gaan. Al wandelend kun je elkaar beter leren kennen en is er, voor wie daar behoefte aan heeft, ruimte voor gesprek.
De wandelingen worden uitgezet door Feike Vlas die de omgeving van Overbetuwe als zijn broekzak kent.
Na de wandeling is er tijd voor koffie/thee in De Ruimte.

Crea-t-uur

creatuur 2 gesneden

Neem je hobby mee en drink gezellig kopje koffie of thee

Theologisch café