Download als een iCal bestand
Stamtafel actueel

Locatie: De Ruimte
Datum: 23-07-2021
Tijd: 10.00-11.00
Onderwerp: Stamtafel actueel
Info: Jeroen Jeroense

Reserveer een plaats via Eventbrite

Aan de stamtafel actueel bespreekt een gemêleerde groep een item uit de actualiteit. Ds. Jeroen Jeroense heeft de leiding. Een artikel uit de krant, een flits uit het journaal of een zelf aangedragen onderwerp. Je bent welkom. Zoek een plek aan de stamtafel....Midden in De Ruimte staat een uitnodigende stamtafel. Omringd door vrolijk rood gekleurde stoelen kan daar koffie en thee genoten worden. Ook biedt het een uitstekende plek voor ontmoeting. Verhalen worden snel aan de stamtafel verteld en gedeeld.
Iedere vrijdagmorgen van 10.00-11.00 uur is er de ‘Stamtafel actueel’. Onder leiding van ds. Jeroen Jeroense wordt er een item uit de actualiteit besproken. Een artikel uit Trouw of Gelderlander, een flits uit het journaal, ze dienen tot gesprek. Ook kunnen de stamgasten zelf een onderwerp aandragen. De ervaring is dat het gesprek nooit stil staat en er veel onderwerpen besproken worden.
Iedereen is van harte welkom eens een plaatsje te zoeken aan de stamtafel actueel. Geen enkel onderwerp wordt geschuwd. Ook zal er het komend seizoen regelmatig een interessante ‘stamgast’ aanschuiven aan de stamtafel.

Expositie 24 november 2021 - 16 februari 2022

j.bruin 3