Lezerspodium

Orgelconcerten

07 Orgelconcerten Groot

Met potlood in de agenda: de orgelconcerten van deze zomer

Soms in aangepaste vorm, soms op afwijkende momenten, soms zelfs twee keer achtereen, maar afgelopen zomer konden de orgelconcerten bijna allemaal doorgaan. Wat zou het mooi zijn als dat ook deze zomer het geval kan zijn. We rekenen er eigenlijk wel op, vandaar dat we al een keur aan organisten hebben gestrikt om op onze orgels de concerteren. Schrijft u deze alvast maar met potlood in uw agenda: zondag 4 juli Johan Luijmes, zondag 1 augustus Leon van den Brand, zondag 5 september Dirk Luijmes (jubileum vanwege 25 jaar verbonden aan onze kerk), 3 oktober IJsbrand ter Haar (met presentatie van zijn CD met opnames op onze beide orgels). Meer en actuele informatie volgt via Onderweg, Gemeentenieuws en natuurlijk via onze site: www.pg-elst.nl. Wij kijken, waarschijnlijk net als u, reikhalzend uit naar levende muziek.

Auteur: Namens de Orgelstichting, Peter de Leeuwerk.
Bron: Onderweg juni 2021

25 juli 2021 ; 10: 00 uur