Bezoekersinformatie

6 Middel

OPENINGSTIJDEN

Het museum is geopend:

van 1 november tot 1 april: elke 1e zaterdag van de maand van 13.30-16.30 uur.
van 1 april tot 1 november: elke zaterdag van 13.30-16.30 uur.

van 1 juli tot 1 september: ook elke zondag van 13.30-16.30 uur.

Je kunt om 14.00 uur meedoen aan een rondleiding. Mocht de groep om 14 uur vol raken, dan kun je op een iets later tijdstip meedoen.

LET OP:
Op 8 oktober is het museum geopend van 13.30 tot 15 uur ivm een besloten ontvangst vanaf 15 uur. Om 14 uur kunt u aansluiten bij een rondleiding.
Op 15 oktober is het museum gesloten ivm een vrijwilligersdag.
Op 22 oktober is het museum alleen geopend voor rondleidingen in het kader van het Romeinenfestival. Nadere informatie volgt nog.

Het museum is gesloten:

• elke zondagmorgen
  • Kerstdagen en Oud- en Nieuwjaarsdag
  • Goede Vrijdag, Pasen
  • Pinksteren
  • 26 en 27 april

De Romeinse fundamenten en de Middeleeuwse crypte met het Meisje van Elst zijn alleen te bezichtigen tijdens een rondleiding.

Een rondleiding duurt 45-60 min.

PRIJZEN

Toegang tot de kerk gratis

Rondleiding € 5,- p.p.

Kinderen t/m 12 jaar € 2,- p.p.

Graag (gepast) contant betalen

Museumjaarkaart niet geldig

ADRES

Het museum bevindt zich in de Grote Kerk

Grote Molenstraat 2   6661 DJ Elst

TOEGANKELIJKHEID

De kerk en het museum zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de kerk is een invalidentoilet.

Helaas is bezichtiging van de Romeinse en middeleeuwse resten niet mogelijk voor rolstoelgebruikers en voor mensen die slecht ter been zijn.

Honden zijn niet toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden.

02 okt 2022 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Doopdienst, i.s.m. ZWO