Diakenen (CvD)

De Haard

De diaconie ondersteunt al zo’n 20 jaar de diaconie van Nijmegen. De bekendste activiteiten daarvan waren het Huis van Compassie, waar jaarlijks voor wordt gecollecteerd, en pastor Paul Oosterhof. Paul is vorig jaar met pensioen gegaan en heeft op een, door de omstandigheden gedwongen, besloten manier afscheid genomen. Het Huis van Compassie gaat zelfstandig verder, maar dit zullen we blijven steunen.

6b besparing

De wereldbevolking groeit en de vraag is of de aarde voldoende voedsel kan leveren om al die mensen te voeden. Naast de groei van de wereldbevolking neemt ook de welvaart toe, waardoor meer mensen zich bepaalde luxe kunnen veroorloven. Eén van die luxes is het eten van vlees.

17 okt 2021 ; 10: 00 uur
24 okt 2021 ; 10: 00 uur