Diakenen (CvD)

Hebt u uw verlanglijstje al klaar? Het is immers de tijd van cadeautjes. Is er nog veel dat u graag wilt hebben?

meer 1

We zien dat er steeds meer producten worden aangeboden en dat de commercie ons steeds meer spullen aan wil smeren. Waar je vroeger een kadetje met kaas kocht (waar alleen een kadetje, boter en kaas (of ham) voor nodig was) is dat inmiddels uitgebreid tot een broodje gezond, waar tomaat, ham, komkommer, ei, sla, enz. bij is gekomen en het kadetje is vervangen door een pistoletje of stuk stokbrood. Ook in de supermarkt verschijnen regelmatig nieuwe producten, soms uit verre landen.

30 jan 2022 ; 10: 00 uur
Uitsluitend via Kerkdienstgemist.nl, YouTube of Kerkomroep.nl (audio): Ochtendviering
06 feb 2022 ; 10: 00 uur
06 feb 2022 ; 19: 00 uur