Grote orgel

Twee orgelconcerten op vrijdag 4 december

Door de verscherpte Coronamaatregelen kon het orgelconcert van 6 november helaas niet doorgaan. Maar het concert is verplaatst naar vrijdag 4 december. De concerten vinden plaats om 17.00 en 20.00 uur. Reserveer vooraf op www.pg-elst.

SchoenendoosActie Facebook

Dit jaar gaan we weer met de actie schoenendoos aan de slag en we vragen de hele gemeente om weer mee te doen. Er zijn dit jaar twee mogelijkheden :
1. Je kan thuis een stevige schoenendoos versieren en vullen met mooie spulletjes.
2. Je kunt helpen spulletjes te verzamelen, omdat de organisatie een groot tekort heeft aan bijvul materialen.

Kerkdiensten

Het project “Werk aan de Grote Kerk” kan uw mening goed gebruiken om vervolgstappen te kunnen zetten.  De kerkenraad nodigt u van harte uit om mee te denken. Dat kan tijdens een digitale bijeenkomst. In verband met Covid-19 zijn er alleen digitale bijeenkomsten. Maar u kunt ook schriftelijk reageren. Stuur uw reactie of vragen vóór 17 november naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beginscherm 1 AangepastOnder deze titel zijn Jeroen en Dick begonnen met het opnemen van een serie gesprekken die je verder kunnen helpen in de vorming van je gedachten. En misschien kan je er met anderen over in gesprek. Hier de link https://youtu.be/9H4nMchVIIg naar het eerste gesprek.

Boek Saida

NIEUW VERSCHENEN
Saïda. Van schoonmaakster tot islamitisch geestelijk verzorger
Jeroen Jeroense – Trijnie Nielen-Rosier – Karin Spelt

Deze biografie beschrijft de ontwikkeling van Saïda tot islamitisch geestelijk verzorger. Daarnaast komen onderwerpen als integratie in de Nederlandse cultuur, het
leven met verschillende identiteiten, de betekenis van haar geloof en de positie van de vrouw in de islam aan de orde.

29 nov 2020 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: 1e Advent (crèche + kinderkerk)
06 dec 2020 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: 2e Advent