Corona nieuws

Collecte via Givt app

Vieren en geven gaan hand in hand. We kunnen elkaar zondag geen collectezak doorgeven. We kunnen onze giften wel overmaken op de collecterekening van de kerk:

Uw giften kunt u overmaken op de collecterekening van de kerk:

NL 06 RABO 01057 13 554 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Elst.

In verband met de verdere verwerking graag voor aanstaande woensdag.
Is uw gift voor collecte 1, dan graag onder vermelding van ‘diaconie + maand’.
Is uw gift voor collecte 2, dan graag onder vermelding van ‘kerk + maand’.
Is uw gift voor collecte 3, dan graag onder vermelding van ‘datum + doel’.

De feitelijke doelen staan wekelijks afgedrukt in de Orde van Dienst.

U kunt ook bijdragen door middel van de Givt-app. Met de Givt-app kunt u tot aanstaande woensdag door middel van het scannen van de afgebeelde QR-code geven aan de bovenstaande doelen.
givt qr code

U kunt na het openen van uw app via het ‘+’ teken 3 collectes selecteren en bedragen invullen. Daarna scant u de QR-code en kunt u de collecte voltooien.

(In de app lijkt het één collecte voor de Protestantse gemeente Elst. Deze wordt in de verwerking met de door u ingevulde bedragen uitgesplitst over de gekozen doelen. Zowel de ontvangst als de verwerking zijn voor de Protestantse gemeente Elst anoniem.)

Wie de app nog niet heeft gedownload en toch graag op deze manier wil geven aan één of meerdere doelen, verwijzen we graag naar de website van Givt https://www.givtapp.net/.

Meer info over de Givt app vind hier

13 juni 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Overstapviering