Kerkbalans 2021

Resultaat Actie Kerkbalans 2021

De tot dusver getelde toezeggingen voor Kerkbalans 2021 laten een totaal zien van € 165.765.  De kerkenraad is erg verheugd over dit grote bedrag. Wij bedanken de gemeenteleden dan ook hartelijk voor hun toezegging voor 2021. Dit jaar komt meer dan eens tot uiting dat we ook in lastige tijden, waarin we als kerk niet alles kunnen doen, zoals we graag zouden willen, samen bereid zijn om de lasten te dragen. Heel veel dank daarvoor.

40 dagen kalender

Een paaskaars is een bijzonder symbool: in het eerste licht van de derde dag na Jezus’ dood wordt duidelijk dat Hij leeft. Naast de Paaskaars in de kerk zijn er ook
paaskaarsen voor gebruik in de familikring van gezin. Een leverancier met een groot sortiment is bijvoorbeeld Kaarsenfabriek Cobbenhagen in Gulpen kaarsen website:
cobbenhagenkaarsen.nl

40 dagen recepten

U wordt van harte uitgenodigd in deze 40-dagentijd uw recept met ons allen te delen. Een recept met zo min mogelijk ingrediënten waarmee men een eenvoudige maaltijd kan bereiden. U kunt bij het recept, als u dat wilt, in een kort verhaal vermelden of er nog een speciaal verhaal/speciale herinnering bij het recept hoort. U kunt uw recept met evt. bijbehorend verhaaltje sturen naar het @mailadres van het CPO Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

digitale 40dagen retraite

“Het licht van Uw gelaat”: een digitale 40-dagenretraite

Het licht van Uw gelaat is alweer de veertiende digitale retraite van de jezuïeten in Nederland en Vlaanderen. Deze gaat van start op Aswoensdag 17 februari van start en eindigt op Paaszondag.

14 mrt 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Digitaal: 4e zondag 40 dagentijd