Rondleidingen

9 Middel

In verband met de coronamaatregelen is het nog niet mogelijk rondleidingen te geven te geven voor grote groepen.

Bezichtigen van de fundamenten van de Romeinse tempels en de crypte
(het Meisje van Elst) kan alleen tijdens een rondleiding.

Prijs: € 5 per persoon

Duur: 45-60 min.

Aanvragen van een rondleiding

Deze kunnen op bijna alle dagen gegeven worden (zie bezoekersinformatie).

Let op: tijdens een middag-openstelling of als in de kerk een kerkelijke activiteit zoals een huwelijk of uitvaart plaatsvindt, kan geen aangevraagde rondleiding gegeven worden.

Voor wie:
Kleine (1-10 personen) en grotere groepen (max. 60 personen).
Bevestigen: bevestigingsformulier invullen en naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Dan is uw afspraak definitief.

Om teleurstellingen te voorkomen:
een aanvraag voor een rondleiding graag ruim van te voren doen.

Privacyverklaring:

We gaan zorgvuldig om met gegevens van bezoekers. De contactgegevens ten behoeve van aangevraagde rondleidingen worden alleen gebruikt voor het bezoek en de financiële afhandeling. Ze worden daarna op de kortst mogelijke termijn verwijderd.

13 juni 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Overstapviering