Grote en Kleine kerkenraad

Onderwijs op afstand WP

We worden er steeds handiger in: online vergaderen. Maar toch missen we het persoonlijke contact, het elkaar in de ogen kunnen kijken, de glimlach en de frons op elkaars gezicht. Des te pijnlijker is het dan ook dat we zelfs het centrale kerkelijke moment in de week, de kerkdienst, nog steeds op afstand moeten beleven. In het belang van ieders gezondheid. Natuurlijk gebeuren er, dankzij de inzet van velen, mooie en verrassende dingen tijdens de diensten, maar het niet samen kunnen zingen, bidden en koffiedrinken gaan we met de week meer missen. Dankzij de vaccinatie is er licht aan het eind van de tunnel, maar voor de tweede achtereenvolgende keer een oorverdovende stilte in de Stille Week en met Pasen is toch maar moeilijk te accepteren. Maar het is helaas niet anders.

13 juni 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Overstapviering