Jeugdwerk

8 uur van Taarten bakken8 uur van spel8 uur van samen film kijken8 uur van eindresultaat 1

Wat er de afgelopen tijd gebeurd is:

Woensdag 14 april heeft Jolijn leiding gegeven aan The Meetkring. Het thema was ‘Zelfbeeld’, Hoe ziet eigenlijk de perfecte man of vrouw eruit? Daarna mochten ze met klei een poppetje van zichzelf kleien. De vraag was hierbij hoe ze naar zichzelf keken en dat mochten ze laten zien in het kleipoppetje. Uiteindelijk weten we natuurlijk dat niemand voldoet aan het ideale plaatje. We hebben nagedacht over de vraag hoe je naar jezelf mag kijken.

Kinderkerk 1  kinderkerk 2

Afgelopen weken hebben we, ondanks dat we elkaar niet live hebben kunnen zien bij de kinderkerk in de Ruimte, niet stilgezeten!

Kinderkerk via Zoom

Inmiddels hebben we twee online kinderkerkdiensten gehad met elkaar. Wat was dat leuk! Allemaal bekende kinderen via Zoom en we hebben ook nieuwe kinderen leren kennen, helemaal uit de Achterhoek! Wat leuk om de jongens van Frans (de JJW) en zijn vrouw via deze manier erbij te hebben.

13 juni 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Overstapviering