Projecten

Buro STIEL heeft de opdracht gekregen voor het ontwerp van de transformatie van de Grote Kerk in Elst. Graag stellen wij ons kort aan u voor.

Buro STIEL werkt vanuit de oude vesting van Elburg aan uiteenlopende opgaves: kerk- en kasteelrestauraties, de herbestemming en uitbreiding van monumenten, nieuwbouw van villa’s en scholen, onderzoeks- en masterplanopgaves. STIEL werkt door het hele land: Van Groningen tot Steenbergen en van Zaandam tot De Steeg. Iets wat in al onze projecten terugkomt is de liefde voor het verhaal van de architectuur.

11 viering bron van ontmoeting

Leren & Inspireren

‘Bron van ontmoetingen’

Een nieuw seizoen ligt vanaf september voor ons. We hopen dat door de vaccinaties tegen corona het weer mogelijk wordt om ontmoetingen in De Ruimte en de Grote Kerk te kunnen organiseren. Het zou heel fijn zijn als we elkaar als gemeenteleden ‘in levende lijve’ zouden kunnen zien.

werk in uitvoering

In dit digitale logboek wordt periodiek verslag gedaan van de voortgang van het project ‘Werk aan de Grote Kerk’. Wilt u weten hoe de plannen er uitzien, ga dan naar:

Presentatie Werk aan de Grote Kerk

Brochure Werk aan de Grote Kerk

Video De Droom

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties: mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  En volg alle berichten op actueel/kerkenraad/projecten

werk in uitvoering

Werk aan de Grote kerk; de vervolgstap

Na een periode van stilstand tijdens de eerste lockdown besloot de Kerkenraad afgelopen zomer om het project “Werk aan de Grote Kerk’ weer op te pakken. Zeker toen de maatregelen weer werden verscherpt, bleek dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want we stonden vlak voor de eerste lockdown immers op het punt om uitgebreid met de gemeente in gesprek te gaan.

13 juni 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Overstapviering