Jeugd- en jongerenwerkster

Mijn naam is Gerlinde Wibbelink. Ik ben jeugd- en jongerenwerkster in de PG Elst.


De spil zijn in het jeugd- en jongerenwerk in de PG Elst, dat is mijn taak.


Mijn hart als ecologisch pedagoog gaat sneller kloppen als ik jeugd- en jongeren mag begeleiden en motiveren om zich te ontwikkelen in hun leven. Een ecologisch pedagoog is er op gericht om alle omgevingsringen van een kind (thuis, school, buurt, grootouders etc.) zo te laten functioneren dat het kind optimaal kan ontwikkelen en opgroeien.

Mijn hart als christen gaat sneller kloppen als ik samen met deze doelgroep op ontdekkingstocht mag gaan naar wie God is en wil zijn in hun leven. Daarbij ben ik enthousiast, gedreven, sportief, creatief, nauwkeurig, luisterend en sociaal.  Maar uiteindelijk heb ik maar één hart, en komt alles dus samen in mij als persoon met verschillende talenten en passies. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit,  in dienst van God, voor u te mogen inzetten.


Beste kinderen, jongeren, ouders/verzorgers, en alle anderen in de gemeente. Ik ben er voor jullie!! Voel je vrij om kennis met mij te maken, ideeën bij me te droppen, te vertellen wat je als bijzonder hebt ervaren, wat je mist in het jeugd- jongerenwerk, wat je graag wilt leren of waar je heel goed in bent en je het graag wilt inzetten. Of heb je iets anders wat je me graag wilt vertellen?! Kom en vertel het me!  Je kunt me vinden in 'The Meeting' op dinsdag, woensdag en donderdag. Je kunt me ook bereiken via telefoon en e-mail.


Hopelijk tot snel!

CONTACTPERSONEN
Diederik van Prooijen
Jeugd- en Jongerenwerk(st)er
T: 06-12672143
Gerlinde Wibbelink-Horst
Jeugd- en Jongerenwerk(st)er
M: -