Activiteitencommissie

Door het jaar heen wordt er in The Meeting van alles georganiseerd en ons gouden motto daarbij is: vóór jongeren en dóór jongeren. De activiteitencommissie heeft als taak om de activiteiten te bedenken, te ontwikkelen en uit te voeren.


De activiteiten variëren van serieuze activiteiten tot activiteiten waarbij ontmoeting en feest centraal staan. Eén ding hebben alle activiteiten met elkaar gemeen: het is altijd ontzettend gezellig!


Een greep uit het aanbod:

  • Zeilkampreünie; Nog één keer de geweldige sfeer van het zeilkamp (her)beleven....!!! Vol met verhalen, foto's, filmpjes en meer!!
  • '12 uur van..' en '24 uur van..'; Bezinningsactiviteiten waarbij we 12 en 24 uur lang allerlei spelletjes en andere activiteiten ondernemen rond een thema.
  • Kerstdiner en -gala; Een supergezellig en sfeervol feest voor alle jongeren van The Meeting
  • Kloosterweekend; Een weekend in een klooster, de sfeer proeven en de diensten mee beleven.
  • Meet The Meeting; Ben jij, of je vrienden en vriendinnen, nieuwsgierig naar The Meeting? Dé plek voor jongeren vanaf 12 jaar, binnen de PG Elst. Wil je graag een kijkje nemen bij The Meeting? Dit is je kans!! Voor de echte Meeting-ganger is het de kans om bij te kletsen met oude bekenden. Iedereen is welkom! Op allerlei manieren laten we mensen kennismaken met The Meeting
  • Het goede doel; ieder jaar besteden we aandacht aan een goed doel en brengen we op een ludieke manier geld bij elkaar.
  • Verjaardag van The Meeting: Daar maken we natuurlijk een KNALFEEST van!

Zin om langs te komen? In de agenda kun je alle activiteiten terugvinden.

Meer weten? Stuur ons een mailtje, of spreek ons even aan in The Meeting!


De AC bestaat uit jongeren die graag hun organisatietalent, creativiteit en enthousiasme inzetten voor andere jongeren.

De voorzitter van de activiteitencommissie is Merel en de algemene aansturing gebeurt door de voorzitter van de Meeting commissie en de jeugd- en jongerenwerk(st)er. 


CONTACTPERSONEN
Merel Verhoeven
Voorzitter Activiteitencommissie
M: -
Commissies