Koren

Kerkdiensten/ Vieringen

10 dec 2023 ; 10:00 uur
Ochtendviering: 2e advent
17 dec 2023 ; 10:00 uur
Ochtendviering: 3e advent
24 dec 2023 ; 10:00 uur
Ochtendviering: 4e advent
24 dec 2023 ; 22:00 uur
Kerstnachtdienst
25 dec 2023 ; 10:00 uur
Kerstmis: Op reis naar een veilig thuis

koren1

Kinderkoor What’s Up

Zing je graag en ben je tussen de 7 en de 13 jaar?  Dan kun je meedoen aan het kinderkoor What’s Up.

We oefenen vrolijke, leuke, stoere, mooie, gezellige liedjes. Dit doen we één keer in de twee weken op zondag direct na de kerkdienst, onder leiding van IJsbrand ter Haar. Het duurt ongeveer een uur. De locatie is in De Ruimte. Tussendoor is er tijd voor limonade en wat lekkers.

Wij treden vijf keer per jaar op tijdens een viering in de kerk. Super leuk, wanneer JIJ daarbij bent!

Voor informatie of aanmelden, stuur je een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, achternaam, adres en telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kinderkoor What's Up start weer met repetitie a.s. zondag 30 augustus
 
Wil je graag meedoen met de eerste repetitie van ons kinderkoor What's Up na de zomervakantie? Dat kan weer vanaf zondagochtend 30 augustus a.s. Kom om 11:30 naar De Ruimte. Ouders mogen alleen mee naar binnen als ze zich hebben ingeschreven voor het "koffiedrinken" via de website. Kinderen mogen voor het koor naar binnen zonder inschrijven. Ouders kunnen je weer ophalen om half één.

choir

Projectkoor G-noot

In 2017 begon G-noot met een klein clubje mensen. Inmiddels staan er ruim 50 mensen op de lijst waarvan er gemiddeld 20 tot 25 deelnemen aan een optreden tijdens een viering. Het koor ondersteunt omstreeks acht maal per jaar een viering. Vooraf wordt thuis geoefend aan de hand van digitale bestanden. Een optreden tijdens een viering wordt voorafgegaan door drie repetities. Het koor staat onder leiding van IJsbrand ter Haar.

Het repertoire is divers. Naast veel onbekende en bekende liederen uit het liedboek zoekt G-noot in nauwe samenwerking met de predikanten naar verrassend koorrepertoire. Van middeleeuws tot modern, van religieus tot werelds. Regelmatig wordt een nieuw arrangement of compositie speciaal voor het projectkoor geschreven. Ook verkennen we andere vormen van vieringen, zoals met de poëzievieringen.

Iedereen die van zingen houdt, mag meedoen. Voor informatie stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Diensten

10 dec 2023 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: 2e advent
17 dec 2023 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: 3e advent
24 dec 2023 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: 4e advent

Uitzending

viering beluisteren

kerkdienstgemist

liturgie

blikvanger

Zoeken

Exposities

kunst

Tempel | Kerkmuseum

tempel kerkmuseum

ANBI KerkANBI DiaconiePrivacyverklaring                                                          Copyright © 2019 Protestantse Gemeente Elst. Alle rechten voorbehouden