Projecten

Buro STIEL heeft de opdracht gekregen voor het ontwerp van de transformatie van de Grote Kerk in Elst. Graag stellen wij ons kort aan u voor.

Buro STIEL werkt vanuit de oude vesting van Elburg aan uiteenlopende opgaves: kerk- en kasteelrestauraties, de herbestemming en uitbreiding van monumenten, nieuwbouw van villa’s en scholen, onderzoeks- en masterplanopgaves. STIEL werkt door het hele land: Van Groningen tot Steenbergen en van Zaandam tot De Steeg. Iets wat in al onze projecten terugkomt is de liefde voor het verhaal van de architectuur.

werk in uitvoering

In dit digitale logboek wordt periodiek verslag gedaan van de voortgang van het project ‘Werk aan de Grote Kerk’. Wilt u weten hoe de plannen er uitzien, ga dan naar:

Presentatie Werk aan de Grote Kerk

Brochure Werk aan de Grote Kerk

Video De Droom

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties: mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  En volg alle berichten op actueel/kerkenraad/projecten

25 juli 2021 ; 10: 00 uur
01 aug 2021 ; 10: 00 uur