Download als een iCal bestand
Geannuleerd: Eten en Ontmoeten

Locatie: De Ruimte
Datum: 04-02-2021
Tijd: 17.30-19.00
Onderwerp: Eten en Ontmoeten
Info: Dick Snijders
Kerkdiensten

Schuif aan om gezellig samen te eten en elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom: alleen gaanden, gezinnen, met of zonder kinderen. De kosten: een vrijwillige bijdrage. Geef wat het u waard is en wat u kunt missen....Samen eten zonder zelf te hoeven koken is gezellig en makkelijk. Kom en schuif aan. Om de week op donderdagavond is er gelegenheid om mee te eten. Aanmelden kan telkens tot woensdag 12.00 uur, voorafgaand aan de maaltijd bij het kerkelijk bureau. Iedereen is welkom: stellen, gezinnen met kinderen en alleenstaanden. Voor de kosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd: u kunt geven wat het u waard is en wat u missen kunt. De maaltijd begint telkens om 18.00 uur.

Expositie 24 november 2021 - 16 februari 2022

j.bruin 3