Onderweg

Geen Onderweg zonder kopij.

De redactie is steeds weer blij met de ingezonden kopij want zonder dat zouden we geen Onderweg kunnen maken!
Wil je een tekst aanleveren, lees dan in dit stukje hoe je dat moet doen en hoe wij daarmee Onderweg maken.

We verwachten weer mooie kopij te ontvangen.

De redactie, Dirkje Lindeboom, Ina Schoenmaker, Jacquelien Kampen

##############################################################################################################################

Onderweg oktober 2022

Onderweg

Onderweg is het informatiebulletin van de Protestantse Gemeente Elst en informeert gemeenteleden over zaken in en rond het kerkenwerk.

Onderweg verschijnt maandelijks. Verzend kopij per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De redactie behoudt zich het recht voor om stukken in te korten of uit te stellen van plaatsing.

Klik op Onderweg om deze in te zien.

Deadlines Onderweg in 2022

Nummer   | Deadline (zo. 18.00u) |   Nummer   | Deadline (zo. 18.00u)
 Februari 23/1 Juli/aug  19/6
Maart  20/2 September 21/8