Bericht studieverlof Jeroen Jeroense - 3

(Eerdere berichten bij 'Van Jeroen en Dick')

Kerk in transitie

De eerste week stage lopen in de Evangelisch-Reformierte Kirchgemeinde in Olten zit er op.

Terugblik Shinig and Dining

01.JPG
02.JPG
03.JPG
04.JPG
05.JPG

(Klik op de pijltjes links/rechts [PC] of swipe [mobiel] )

Woensdagavond 15 mei was er weer een prachtig samenzijn in de Ruimte met nieuwkomers in de gemeente Overbetuwe en gemeenteleden van de Kerk. We kijken terug op een waardevolle ontmoeting.

Nieuwe expositie: Stempeldruk op doek

CompanjenDe oude wanden van de kerk zijn behangen met grote doeken van de Arnhemse beeldend kunstenares Irene Companjen.

Eten, drinken en vrolijkheid

bbq

(klik om te vergroten)

DIACONIECOLLECTE MEI

BelizeBelizeproject

De diaconie wil deze maand aandacht besteden aan een project waarbij de nadruk ligt op de mogelijkheid om Gods schepping in de oorspronkelijke vorm te beschermen tegen menselijke invloed. Net als vorig jaar vragen we daarom aandacht voor een natuurbeschermingsproject van een mangrovegebied van bijna 400 vierkante kilometer in Belize, waar Burgers’ Zoo zich al 30 jaar voor inzet.

Sponsor vluchtelingen project in Tsjaad

sponsor TsjaadDit jaar loopt Henriette Nonnekens ook mee in de Nacht van de Vluchteling op 15/16 juni 2024. Een evenement waarbij we aandacht vragen en geld ophalen voor vluchtelingen projecten over de hele wereld. Een van deze projecten richt zich op de noodsituatie in Tsjaad, waar honderdduizenden mensen naartoe zijn gevlucht voor het aanhoudende geweld in Soedan.

ANBI gegevens

Kerk

Veilige kerk

Onze gemeente wil een veilige kerk zijn en is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen.
Het team is een samenwerkingsver-band van 12 gemeenten in onze regio waar u misbruik en grensover-schrijdend gedrag kunt melden.
Het team is bereikbaar op het mailadres: vertrouwenspersoon@ringelst.nl .

Op een melding wordt vanuit het team binnen twee dagen gereageerd.

Kopij website

Stuur kopij voor de website naar
webmaster@pg-elst.nl
kopij