Afbeelding1

Een avond over de geschiedenis van rouwrituelen en de keuzes die heden ten dage gemaakt moeten worden.

Woensdag 5 oktober, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur in De Ruimte
Wees welkom, aanmelding is niet nodig.

Op 5 oktober vanaf 20.00 uur is er in De Ruimte een informatieve avond over de keuzes waar je voor komt te staan op het moment dat er een dierbare van je komt te overlijden. Ds. Jeroen Jeroense geeft een inkijkje in de geschiedenis van de rouwrituelen. Welke keuzes maakte men vroeger en waar waren deze op gebaseerd.

Maar ook de keuzes die vandaag de dag aan bod komen worden besproken. Register Uitvaartverzorger John Patrick van der Kaa en Coöperatieconsulent Arthur Penders nemen je mee in de mogelijkheden die er nu zijn.

Welke beslissingen moet je nemen op het moment dat je ervoor komt te staan. En welke mogelijkheden zijn er. Misschien is het goed om bepaalde keuzes al van tevoren vast te leggen. En hoe zit het eigenlijk met de bankzaken, de nalatenschap, het aanvaarden van de erfenis en een eventueel levenstestament?

Allemaal vragen die aan bod komen op deze avond. En natuurlijk zijn er voldoende momenten om vragen te stellen of op een later moment met uitvaartverzorgers of de consulent in gesprek te gaan.

Een informatieve avond die het gesprek over wat te doen na een overlijden bespreekbaar maakt.

09 okt 2022 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Duurzaamheidsdag