Download als een iCal bestand
Ochtendviering: Drieeenheidszondag

Datum: zondag 30 mei 2021
Tijd: 10:00u
Locatie: Grote Kerk
Voorganger: Dick Kuyt
Opmerking: Drieeenheidszondag
Organist: IJsbrand ter Haar
M.m.v.:
1e Collecte: Hulp waar geen helper is, Pauluskerk
2e Collecte: Kerk
3e Collecte: Ronald MacDonaldhuis
Tijdens de dienst worden alle kinderen naar voren geroepen en gaan ze na het vertellen van een verhaal gezamenlijk naar de kinderkerk.
Als u uw kind(eren) daarvan gebruik wilt laten maken, wilt u dan a.u.b. via de onderstaande knop uw kind(eren) aanmelden voor de Kinderkerk? Dan kan de leiding van de Kinderkerk een beeld krijgen van het aantal kinderen per groep.
De kinderen van 0-3 jaar zijn van harte welkom in de crèche. Zo kunt u als ouder zonder zorg deelnemen aan deze kerkdienst. Meld u uw kind wel even aan via onderstaande knop, zodat de crècheleiding daarmee in hun planning rekening kan houden. Meer informatie: crèche.
De kerk is weer opengesteld voor maximaal 30 kerkgangers. Dit is inclusief kinderen.
Na de dienst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken in De Ruimte. Meldt u zich wel aan via onderstaande knop indien u naar De Ruimte komt. Het aantal plaatsen is beperkt.

...

Binnenkomer