Zondag, 11 April 2021
Er zijn geen evenementen gevonden

‘Waarom schurken pech hebben en helden geluk'

JHamerDit is de titel van het boek van Jurrien Hamer en wat de filosofiekring dit seizoen  gaat bespreken  met elkaar. Een nieuwe filosofie van de vrije wil. Een confronterend debuut van Hamer met radicale implicaties voor onze manier van leven.

Theologisch café: Thomas Halik

THalikIn het theologisch café komen dit seizoen een aantal theologen voorbij. Vorige maand was dat Ditriech  Bonhoeffer  en nu de Tsjechische theoloog en filosoof Thomas Halik  (1948). Hij is tijdens het communistische bewind in het geheim tot priester gewijd en was vertrouweling van president Havel. In zijn boeken richt hij zich zowel op allerlei soorten atheïsten als op diverse soorten christenen.

Wanneer: 12 oktober  in De Ruimte

Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur, met in de pauze een echt kloosterbiertje.

Informatie: zie de agenda.

meld activiteit

Uitzending