6

De Protestantse Gemeente in Elst is een gastvrije uitnodigende kerk, een spirituele ruimte waar de verhalen van God en mensen centraal staan.
Het geloof willen we op een creatieve manier vorm geven. We willen mensen prikkelen, uitnodigen; een plek bieden waar een ieder met zijn talenten terecht kan.
We komen bijeen op basis van geloof in God, die zich kenbaar maakt in de woorden van het Oude en het Nieuwe Testament.
Er is een aantal kernwaarden waar PG Elst voor staat. Deze vinden we in de Bijbel en de traditie. Die kernwaarden zijn:

• Liefde
  • Vergeving
  • Trouw

PG Elst wil een thuis zijn, een sociaal netwerk en mensen helpen zich met God, de ander en de omgeving te verbinden.

13 juni 2021 ; 10: 00 uur
Ochtendviering: Overstapviering