Agenda

Download als een iCal bestand
Digitaal: Stamtafel actueel
 
Locatie: De Ruimte
Datum: 30-04-2021
Tijd: 10.00-11.00
Onderwerp: Stamtafel actueel
Info: Jeroen Jeroense
Kerkdiensten


Aan de stamtafel actueel bespreekt een gemêleerde groep een item uit de actualiteit. Ds. Jeroen Jeroense heeft de leiding. Een artikel uit de krant, een flits uit het journaal of een zelf aangedragen onderwerp. Je bent welkom. Zoek een plek aan de stamtafel....Midden in De Ruimte staat een uitnodigende stamtafel. Omringd door vrolijk rood gekleurde stoelen kan daar koffie en thee genoten worden. Ook biedt het een uitstekende plek voor ontmoeting. Verhalen worden snel aan de stamtafel verteld en gedeeld.
Iedere vrijdagmorgen van 10.00-11.00 uur is er de ‘Stamtafel actueel’. Onder leiding van ds. Jeroen Jeroense wordt er een item uit de actualiteit besproken. Een artikel uit Trouw of Gelderlander, een flits uit het journaal, ze dienen tot gesprek. Ook kunnen de stamgasten zelf een onderwerp aandragen. De ervaring is dat het gesprek nooit stil staat en er veel onderwerpen besproken worden.
Iedereen is van harte welkom eens een plaatsje te zoeken aan de stamtafel actueel. Geen enkel onderwerp wordt geschuwd. Ook zal er het komend seizoen regelmatig een interessante ‘stamgast’ aanschuiven aan de stamtafel.

 

Uitgelicht

Crea-t-uur

creatuur 2 gesneden

Neem je hobby mee en drink gezellig kopje koffie of thee

Theologisch café

bijbel03 gen4

Op verhaal komen en met respect geloofsvragen delen

Stamtafel

6.1 stamtafel

Elke vrijdag een item uit de actualiteit

Christelijke meditatie

chr.mediteren

Meditatief leven in aandacht in stilte

meld activiteit

Vieren

Geen evenementen

Uitzenden

viering beluisteren

viering zien

binnenkomer

liturgie

reserveren

Zoeken

Exposities

kunst

Tempel | Kerkmuseum

tempel kerkmuseum

anbi logo
Privacyverklaring                                                          Copyright © 2019 Protestantse Gemeente Elst. Alle rechten voorbehouden